Anlægsgartner i Frederikshavn

Anlægsgartner i Frederikshavn

Små og store anlægsarbejder

Skadbak Anlæg hjælper private og erhverv med alle former for anlægsarbejder. Med mere end 10 års erfaring som anlægsgartner kan vi hjælpe med alle former for anlægsarbejde og haveservice – fra nyanlæg af have til brolægning, beplantning og haveservice.

Vores kunder kommer fra Frederikshavn og det øvrige Nordjylland, og vi hjælper også gerne dig til en flot og velholdt have eller til flotte og velholdte udearealer ved din virksomhed.

Som anlægsgartner i Frederikshavn og omegn kan vi hos Skadbak anlæg, hjælpe dig med en lang række anlægs- og pasningsopgaver. Det kan f.eks. være opgaver som:

  • Anlægning af have
  • Omlægning af have
  • Professionel brolægning
  • Etablering af indkørsler eller terrasser
  • Opførelse af støttemur i have eller ved indkørsel
  • Anlæg af smukke sti- og gangsystemer
  • Haveservice og pasning af have

Kvalitet og grundig rådgivning

Når vi er anlægsgartner på din opgave, er du sikker på at få kvalitetsarbejde, høj service og kyndig og kompetent rådgivning. Vi hjælper både med de mindre projekter og med de helt store. Vi har blik for æstetik og harmoni i havens rum, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til de løsninger, der spiller smukt sammen med bygninger og de øvrige omgivelser.

Vi kan både hjælpe med brolægning og belægning og med planlægning og tilplantning af haven – og hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde at passe have eller andre udenomsarealer for dig, som led i vores professionelle haveservice.

Kontakt din anlægsgartner i Frederikshavn for et tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har et anlægsprojekt, du vil have en erfaren og kvalitetsbevidst anlægsgartner til at give et uforpligtende tilbud på. Ring eller skriv til os allerede i dag på tlf.: (+45) 22 15 75 44, eller e-mail: ts@skadbakanlaeg.dk – eller benyt vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud af Skadbak Anlæg