Belægning

Belægning i Nordjylland

Professionel brolægning for private og erhverv

Skal du have etableret en ny terrasse? Er det indkørslen, der skal have en tur? Eller drømmer du om smukke brolagte stier gennem haven eller anlægget ved din virksomhed? Da står Skadbak Anlæg klar til at hjælpe dig.

Som anlægsgartnerfirma med speciale i brolægning, kan vi hjælpe med belægning i Nordjylland – uanset, om du bor i Hjørring, Aalborg eller Skagen. Vi ved, hvad der gør en brolægger god, og kan bl.a. hjælpe med opgaver som:

  • Belægning og brolægning
  • Etablering eller renovering af indkørsel
  • Lægning af fliser og sten på terrasse
  • Etablering af unikke sti- og gangsystemer

Udover arbejdet med belægning tilbyder vi også etablering af solide og holdbare støttemure ved skrænter, indkørsler og andre steder.

Grundig rådgivning og høj service

Vi lægger vægt på at levere anlægs- og belægningsarbejde af højeste kvalitet og er stolte af vores håndværk. Derudover sørger vi altid for at give vores kunder fyldestgørende og kompetent rådgivning, så vi er sikre på, at vi sammen får fundet de rette løsninger med hensyn til udseende, funktionalitet og vedligeholdelse.

Har du brug for input og idéer til belægning eller udformning af stier, terrasser eller andet, kommer vi gerne med vores professionelle bud på, hvordan din belægning kan se ud. Vi tænker både i de store linjer og i detaljen – og også gerne ud af boksen, hvis du har behov for en løsning, der er lidt mere unik og utraditionel.

Få et uforpligtende tilbud på belægning i Nordjylland

Har du et større eller mindre belægningsarbejde, du skal have hjælp til? Så er du meget velkommen til at skrive til os på mail: ts@skadbakanlaeg.dk eller ringe på tlf.: (+45) 22 15 75 44 for et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Skadbak Anlæg

[forminator_form id=”279″]