Anlægsgartner i Hjørring

Anlægsgartner i Hjørring

Vi påtager os alle former for anlægsarbejder

Hos Skadbak Anlæg hjælper vi private boligejere, sommerhusejere og virksomheder med forskellige former for anlægsarbejde i Hjørring og det øvrige Nordjylland. Og vi hjælper også gerne dig, hvis du har brug for hjælp til nyanlæg af have, haveservice, brolægning, eller du skal have lavet en ny terrasse eller indkørsel.

I vores virksomhed lægger vi vægt på at levere kvalitet og gennemarbejdede løsninger – hver gang. Vi hjælper dig også gerne med vejledning og kyndig rådgivning i forbindelse med belægning, etablering af indkørsler eller ved anlæg og omlægning af have.

Som professionel anlægsgartner i Hjørring kan Skadbak Anlæg, hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver i og omkring udearealer. Det kan være opgaver som:

  • Anlægning eller omlægning af have
  • Brolægning
  • Etablering af terrasser og indkørsler
  • Etablering af støttemur
  • Etablering af sti- og gangsystemer
  • Professionel haveservice

Kvalitet og god service

Vi står for kvalitet og høj service og gør meget ud af at gøre dine haveidéer og drømme til virkelighed. Med mere end 10 års erfaring indenfor anlægsbranchen har vi masser af idéer og viden at trække på, så vi sammen med dig kan finde de løsninger, der passer til dine forventninger og dit budget.

Vi er grundige og detaljeorienterede, uanset om vi skal hjælpe dig med anlæg af have eller udenomsarealer, lave en brolægning, plante buske og hække eller stå for haveservice hos dig. 

Brug for et tilbud fra en anlægsgartner i Hjørring?

Har du brug for hjælp til et større eller mindre haveprojekt eller anlægsarbejde, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf.: (+45) 22 15 75 44 eller send en e-mail til: ts@skadbakanlaeg.dk.
Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud af Skadbak Anlæg

[forminator_form id=”279″]