Anlægsgartner i Nordjylland

Din anlægsgartner i Nordjylland

Hjælp til store og små projekter

Skadbak Anlæg tilbyder professionelt anlægsarbejde til private og erhverv i hele Nordjylland. Når du vil være sikker på at få kvalitet for pengene og løsninger, der både er funktionelle og smukke, så er det Skadbak Anlæg, du skal have fat i.
Vores kunder kommer bl.a. fra Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Skagen, og som din professionelle anlægsgartner i Nordjylland kan vi hjælpe dig med opgaver som:

  • Nyanlæg af have og udenomsarealer
  • Professionel brolægning af terrasser og indkørsler
  • Etablering af unikke sti- og gangsystemer
  • Etablering af holdbar støttemur
  • Haveservice og pasning af haven

Kvalitet og gennemtænkte løsninger

Uanset om du skal have lavet anlægs- eller belægningsarbejde ved din bolig, ved dit sommerhus eller i forbindelse med din virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig med projektet. Med mere end 10 år i anlægsbranchen har vi den viden og erfaring, der skal til for at sikre dig de bedst tænkelige løsninger og et godt, gedigent og gennemarbejdet resultat.

Som din anlægsgartner i Nordjylland har vi blik for både de store linjer og de fine detaljer, når vi arbejder med anlæg af haver og renovering og nytænkning af eksisterende arealer. Vi hjælper også gerne med rådgivning og idéudvikling i den indledende fase. Det er din sikkerhed for, at du får et uderum, der fremstår flot og i harmoni med såvel bygninger som de øvrige omgivelser – og et uderum, du bliver glad for.  

Kontakt din anlægsgartner i Nordjylland

Har du brug for hjælp fra en erfaren anlægsgartner i det nordjyske? Så er det blot at udfylde vores kontaktformular, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til os på mail: ts@skadbakanlaeg.dk eller ringe på tlf.: (+45) 22 15 75 44.

Få et uforpligtende tilbud af Skadbak Anlæg